FANCYBOX WERKT
Twitter

Slimbouwen®Project Venco Campus energie zuinigste van Nederland!

De Venco Campus in Eersel, dat volledig is gebouwd volgens de visie van Slimbouwen, is de nieuwe nummer 1 in de Kantoor & Energie Top25. Dit is de enige rangschikking die de energiezuinigheid van kantoorgebouwen in Nederland bijhoudt.

De zuivere uitvoering van Slimbouwen® heeft geleid tot hoge mate van efficiency, optimale ketenintegratie en een verkort bouwproces. Het is het bouwteam, onder regie van Bouwregiseur Eugene Peeters, hierdoor gelukt om de bouwkosten 30% onder de traditionele begroting te krijgen, waardoor er voldoende ruimte overbleef voor opdrachtgever Cor van de Ven om extra te investeren in duurzame oplossingen zoals toepassing van triple glas, zonnepanelen op het dak etc. Deze prestatie is in het verleden al beloond door de toekenning van het Slimbouwen®Project Keurmerk door de expert-commissie, die niet alleen de energie duurzaamheid maar ook de flexibiliteit, efficiëntie en reductie van de footprint positief beoordeelde. Zo scoorde het gebouw erg goed op flexibiliteit door de specifieke keuze van vloeren en gevels waardoor een verandering in de plattegrond in een handomdraai te regelen is. Daarnaast ontving de Venco Campus in 2013 al als eerste kantoorgebouw in een BREEAM Outstanding certificaat. Aan deze lijst van prestaties, mag de Venco Campus nu de titel van energie zuinigste kantoor van Nederland toevoegen.

Kortom met het  toepassen van de Slimbouwen® visie vanaf de initiatieffase is een bijzonder duurzaam gebouw in alle opzichten gerealiseerd. Een project voor alle betrokkenen om trots op te zijn!

Voor meer informatie over de Venco Campus en Slimbouwen en het officiële persbericht van Vastgoedjournaal met de bekendmaking: www.slimbouwen.nl

Fiets mee voor stichting Pink Ribbon!

Zaterdag 4 oktober start en eindigt de La Reine sponsortocht op de Venco Campus. De deelnemers wordt een volledig verzorgde dag aangeboden, alles geraliseerd met medewerking van diverse sponsoren uit Eersel en nabije omgeving.

De opbrengst van deze tocht komt geheel toe aan Pink Ribbon. Stichting Pink Ribbon vraagt aandacht voor borstkanker. En niet voor niets. 1 op de 8 vrouwen krijgt borstkanker. Er is veel aandacht nodig voor de borstkankerpatiënt van vabdaag die de juiste behandeling en optimale begeleiding verdient. Met als doel een beter en langer leven.

Fiets mee en geef je snel op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ! Inschrijven kost 20 euro.

Interview Theo Hoen

Vandaag plaatste Regio in Bedrijf een interview met Theo Hoen:

Theo Hoen is sinds april 2014 CEO van de Vencomatic Group uit Eersel. Een uitdagende functie, met innovatie als rode draad. Vooral dat laatste spreekt Hoen enorm aan. “De pluimveesector wil vooruit.”.

Lees hier het hele artikel