FANCYBOX WERKT
Twitter

Bedrijven

Er zijn zowel bedrijven gevestigd in het hoofdgebouw (Meerheide 200) als in het bijgebouw van de Campus (Meerheide 5). Tevens is ook visclub HV de Gender op het Campusterrein aanwezig met een eigen clubgebouw.

Klik op het logo van het bedrijf voor een korte introductie.

Hoofdgebouw, Meerheide 200

 • Agro Supply
 • Agro Supply

  Agro Supply is gespecialiseerd in totaaloplossingen voor klimaatsystemen in de pluimveesector wereldwijd. Jarenlange ervaring in het toepassen van klimaatsystemen en een uitgebreid dealernetwerk maken Agro Supply een betrouwbare partner voor uw klimaatoplossingen.

  Website: http://www.agrosupply.com/

  Sluit venster
 • Vencomatic
 • Vencomatic

  Vencomatic is een wereldwijde aanbieder van innovatieve en duurzame huisvestingsystemen voor de pluimveesector. Vencomatic opereert in verschillende gebieden van de pluimveesector: broedei productie, consumptie-ei productie en vleeskuikens. Met haar kennis en expertise ondersteunt Vencomatic pluimveemanagers om de beste resultaten en topprestaties te behalen.

  Website: http://www.vencomatic.com

  Sluit venster
 • Rondeel
 • Rondeel

  Bij Rondeel worden kippen met veel zorg voor dierenwelzijn en milieu gehouden, gebaseerd op alle natuurlijke behoeften van de kip. Ook met het eierdoosje is Rondeel erg onderscheidend: een rond doosje, gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal, met 7 eieren. Voor iedere dag een ei!

  Wilt u meer informatie over het Rondeelsysteem neem dan een kijkje op de website en als u het Rondeel en haar kippen in werkelijkheid wilt zien, nodigen wij u graag uit om één van de Rondeels te bezoeken.

  Website: http://www.rondeel.org

  Sluit venster
 • Venco Groep
 • Venco Groep

  De Venco Groep is een familiebedrijf dat bestaat uit innovatieve bedrijven die actief zijn in de pluimveesector. In 1983 is het fundament gelegd met de oprichting van Vencomatic. Dit bedrijf is uitgegroeid tot een wereldwijde aanbieder van innovatieve en welzijnsvriendelijke systemen voor huisvesting van pluimvee. Later traden de bedrijven Prinzen (eierverwerkingsmachines), Agro Supply (klimaatoplossingen voor pluimvee) en Vencosteel (staalproductie) toe tot de Venco Groep. In 2010 is Rondeel opgericht. Dit unieke welzijnsvriendelijke houderijconcept voor pluimvee is bekroond met drie sterren voor het Beter Leven kenmerk van de Dierenbescherming.

  Website: http://www.vencogroep.com

  Sluit venster

Bijgebouw, Meerheide 5

 • Vencosteel
 • Vencosteel

  Als het om plaatwerk gaat, is Vencosteel van alle markten thuis. Wij beschikken over een omvangrijk en geavanceerd CNC - gestuurd machinepark met o.a. ponsnibbelmachines, kantbanken, knipscharen, persen en diverse lasmogelijkheden.

  Vencosteel specialiseert zich in het ontwerpen en vervaardigen van industriële kasten in diverse uitvoeringen.

  Website: www.vencosteel.nl

  Sluit venster
 • -  Website:

  Sluit venster
 • -  Website:

  Sluit venster

Wilt u uw bedrijf ook graag vestigen op het terrein van de Venco Campus, neem dan contact met ons op.